Annonce:

Annonce:

Wizz Air med ambitiøse fremtidsplaner

Wizz Air overvejer lanceringen af nye datterselskaber som en del af en ambitiøs ekspansionsstrategi, der vil se det ungarske luftfartsselskab blive fire gange større, end det er i dag.

I en tale ved World Routes 2021 i Milano forklarede administrerende direktør József Váradi, at flyselskabet var åbent for at oprette flere datterselskaber for at få adgang til nye markeder og sagde, at opstart Wizz Air Abu Dhabi fungerer som en test sag.

Selskabet i Abu Dhabi – et joint venture med Abu Dhabis statslige holdingselskab ADQ – begyndte kommercielle aktiviteter i januar og flyver til destinationer i Europa, Mellemøsten og Nordafrika.

“Vi kommer til at fordoble forretningen i de næste fem år og fordoble igen i de følgende fem år,” sagde Váradi. ”Så i 2030 burde vi være en fire gange større forretning, end vi er i dag. Det betyder, at vi kunne være til stede i flere geografiske områder, med flere datterselskaber og flere AOC’er. ”

Selvom han ikke ville blive tiltrukket af potentielle destinationer, afslørede Váradi, at Wizz kunne være aktiv på flere markeder. Han sagde, at skridtet var en del af et forsøg på at øge Wizz’s årlige passagerantal til 170 millioner og dets flåde til 500 fly inden for 10 år.

Har bestilt Airbus A321XLR 

Wizz har i øjeblikket 235 fly på bestilling, herunder 20 Airbus A321XLR. Váradi sagde, at flådeudvidelsen ville give luftfartsselskabet mulighed for at forbinde flere destination i det eksisterende netværk, samt at vove sig længere mod øst. Han udelukkede imidlertid transatlantiske operationer.

Váradi afviste også at kommentere på de seneste spekulationer om, at easyJet havde afvist et overtagelsestilbud fra Wizz, men han indrømmede, at konsolidering af en eller anden form “skal ske” i Europa, og LCC’er som Wizz vil være frontløbere, når det kommer til at gribe markedsmuligheder.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.