Annonce:

Annonce:

Ungarsk lavprisgigant vil indtage Norge

Velpolstrede Wizz Air vil åbne en række norske indenrigsruter, og åbner ny base i Gardermoen.

Med tre nye ruter fra Gardermoen til henholdsvis Bergen, Tromsø og Trondheim, åbner ungarske Wizz Air nu en ny base i Norge, og blæser til kamp mod de dominerende spillere på markedet, SAS og Norwegian. De nye Wizz Air ruter er i gang allerede fra den 5. november, der bliver tale om op til fire daglige returflyvninger, og fra-priserne starter ved 199 kr. Det fortalte det ungarske flyselskabs ledelse på en pressekonference i går tirsdag.

Wizz Air er blandt de flyselskaber, som har klaret sig bedst gennem det seneste halve års Corona-krise. Ifølge de seneste regnskabstal fra juni, har selskabet en kontantbeholdning på henved 1,6 mia. Euro.

Ifølge Wizz Air ledelsen vil de næste tre til fire måneders operation afgøre, om satsningen på den markante vækst i Norge er lykkedes. Men forventningen er, at man har gode muligheder for at få succes med de tre nye ruter, og dermed er klar til åbne for en endnu større tilstedeværelse på det norske marked. På gårsdagens pressekonference betonede Wizz Air-ledelsen således, at blandt andet lavere lønomkostninger giver det ungarske selskab en markant konkurrencemæssig fordel.

Wizz Air vil ligeledes i de kommende måneder vurdere mulighederne for at åbne for intra-skandinaviske ruter til og fra Norge.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.