Annonce:

Annonce:

SAS-chefers løn stiger igen

Efter midlertidig lønnedgang på 20% under Corona-krisen sættes lønnen til topledelsen nu tilbage til niveauet før krisen. Det vækker undren blandt medarbejderne.

Da SAS måtte indstille al trafik i midten af marts måned var ledelsen i SAS, med koncernchef Rickard Gustafsson i spidsen, hurtig til at kommunikere til medarbejderne, at man gik forrest med en lønnedgang på 20%, for at mindske de økonomiske følger af krisen.

Men den midlertidige lønnedgang stopper nu, og fremadrettet vender ledelsen i flyselskabet tilbage til deres normale lønniveau. Og det giver anledning til kritik fra medarbejderne. Til den svenske avis Expressen siger formanden for den svenske pilotforening, Wilhelm Tersmeden, således, at det ”stikker i øjnene at ledelsen sætter deres lønninger i vejret præcis nu, med tanke på de nedskæringer som venter”. Og han bakkes op af kabineansatte, som kalder lønstigningen for ”usædvanligt dårligt timet”.

SAS har varslet opsigelse af 40% af medarbejderstaben, svarende til godt 5 000 medarbejdere, som følge af Corona-krisen. I Danmark siger selskabet farvel til 1.700 medarbejdere.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.