Norwegian og JetBlue i aftale om samarbejde

Norwegian og det amerikanske flyselskab JetBlue har underskrevet hensigtserklæring om samarbejde. Samarbejdet skal gøre det muligt for begge lavprisselskabers kunder let at bestille videreforbindelse i én transaktion.

Et nyt samarbejde mellem Norwegian og JetBlue skal gøre det muligt for kunder at bestille gennemgående flyrejser i én enkelt transaktion på tværs af begge selskabers rutenetværk. Målet er, at gennemgående billetter vil blive tilgængelige på begge selskabers hjemmesider.

– Dette samarbejde vil give rejsende endnu flere muligheder. JetBlue er det største flyselskab på flere af vores USA-baser, som New York og Fort Lauderdale, hvilket vil give JetBlues og vores egne kunder adgang til et stort rutenetværk på begge sider af Atlanten. JetBlue er en ideel samarbejdspartner for os, fordi selskabet har en betydelig tilstedeværelse i USA, Caribien og Latinamerika, siger fungerende koncernchef og finansdirektør i Norwegian, Geir Karlsen.

JetBlue er at af de største lavprisselskaber i USA med over 42 millioner passagerer om året til mere end 100 destinationer i USA, Caribien og Latinamerika.

Via de tre knudepunkter New York JFK, Boston og Fort Lauderdale kan Norwegians rejsende få adgang til 60 ruter i USA og 40 ruter til Caribien og Latinamerika, og JetBlues kunder kan flyve med Norwegian på mere end 20 ruter til Europa.

– Samarbejdet vil give rejsende gnidningsfri videre forbindelse til JetBlues robuste rutenetværk i USA, Caribien og Latinamerika, kombineret med Norwegians spændende destinationer i Europa. Norwegian og JetBlue deler visionen om, at øget konkurrence og lavere priser gavner kunderne, særligt på transatlantiske ruter, der domineres af tårnhøje priser, netværksselskaber og alliancer, siger koncernchef i JetBlue, Robin Hayes.

I løbet af første halvdel af 2020 vil kunderne kunne bestille gennemgående billetter på begge selskabers hjemmesider. Kunder vil også kunne checke bagagen ind hele vejen.

Kommentarer är stängda.