Annonce:

Annonce:

Norwegian i samtaler om ny redningspakke

Taler igen med den norske regering om økonomisk hjælp.

Norwegian er igen i dialog med den norske regering om en redningspakke, der skal sikre selskabets overlevelse under Corona-pandemien. Ifølge finansdirektør Geir Karlsen taberr selskabet for øjeblikket omkring 500 mio. NOK pr. måned, og havde et underskud på 5,3 mia. NOK første halvdel af 2020.

”Da Corona-pandemien brød ud, gav vi de norske myndigheder et specifikt overblik over, hvad vi havde brug for. Nu er vi gået i dialog med myndighederne og præsenterer dem for vores forslag”, siger han.

Finansdirektøren tilføjer, at der ikke er nogen sikkerhed for, at samtalerne med regeringen fører til en ny økonomisk håndsrækning til flyselskabet. Norwegian var, allerede inden Corona, i økonomiske vanskeligheder.

Den første redningspakke til Norwegian resulterede i tilførsel af henved 3 mia. NOK i statslige lån, samtidig med at selskabets kreditorer ik med til at konvertere gæld for næsten 11 mia. NOK til egenkapital i selskabet.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.