Annons:

PLAY rapporterer en kabinefaktor på 72 % i april og en stigning på over 50 % i passagertallet

PLAY transporterede 36.669 passagerer i april, hvilket er en stigning på 55 % fra måneden før, hvor passagererne var 23.677. Belægningsgraden i april var 72,4% mod 66,9% i marts. Belastningen er vokset markant, selvom driften til de første amerikanske destinationer startede sidst på måneden.

April var en vigtig måned for PLAY, da de amerikanske operationer startede. Den 20. april havde PLAY sin åbningsflyvning til Baltimore/Washington DC og startede derfor næste kapitel af selskabets historie, hvor passagerer fra Nordamerika og Europa transporteres over Atlanterhavet med Island som knudepunkt.  Siden den 20. april har PLAY fløjet dagligt til og fra Baltimore/Washington DC.

8 nye destinationer i maj

I maj starter PLAY operationer til 8 nye destinationer; Lissabon i Portugal, Stavanger og Trondheim i Norge, Malaga i Spanien, Prag i Tjekkiet, Gøteborg i Sverige, Boston i USA og Bruxelles i Belgien. Det betyder, at PLAY vil betjene 25 destinationer på begge sider af Atlanten i 2022.

“I løbet af de sidste par måneder har vi mærket en stigende efterspørgsel på markedet og en stor respons på vores nye destinationer. Efter en udfordrende vinter er det godt at se denne positive følelse materialisere sig i en øget belægningsgrad og voksende passagertal i april. Vi forventer fuldt ud, at denne tendens vil fortsætte, da fremtidige bookinger er stærke og sunde, især med tilføjelsen af den transatlantiske trafik, som styrker udnyttelsen af vores vigtigste europæiske bydestinationer. ” siger Birgir Jónsson , PLAYs administrerende direktør.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.