Annons:

Norwegian-billetter bliver revet væk – og de er dyre

SAS-strejken kunne straks mærkes hos de konkurrerende flyselskaber, som dog allerede har fyldt godt op i stolene.

SAS-strejken fra mandag middag udløste en passagerbølge mod andre flyselskaber for at sikre sommerbilletterne.

Flyselskabet Norwegian solgte fem gange så mange billetter i timerne efter, at SAS-piloterne gik i strejke, men det blev en dyr feriefornøjelse at stige ombord på flyene.

»Mellem klokken 12 og 15 i dag solgte vi fem gange så mange billetter, som vi gjorde i samme periode for en uge siden,« siger Norwegians kommunikationsdirektør, Grete Roald, til den norske erhvervsnyhedstjeneste E24.no.

Der begyndte allerede at komme ekstra gang i billetsalget, da der for lidt over to uger siden første gang blev varslet mulighed for en SAS-strejke i årets travleste måneder. Og det er især til sydeuropæiske destinationer med strand, som passagererne har købt billetter til.

Dynamiske priser på billetterne

Men det har en pris. Norwegian har som andre flyselskaber indstillet muligheden for at købe flexbilletter, mens der er SAS-strejke. Tidligere er denne type af billetter nemlig blevet afbestilt, lige så snart en strejke igen er afværget, og så har Norwegian ikke kunnet nå at sælge dem til andre.

Dermed er der kun dyrere billetter at få, hvis der ellers er plads på afgangene. Mange af turene er nemlig fuldt bookede.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.