Annons:

Hotellet er en tom bygning på 51 etager

Det ville også skille sig ud i Manhattans skyline . Aloft Hotel på 11th Avenue i Hudson Yards er designet til virkelig at skille sig ud. Med sine 51 etager svæver bygningen over Hudson-floden med gulv-til-loft-vinduer.

Alt blev verificeret af Warren L. Schiffman , en rekordarkitekt i antallet af projekter. Hans underskrift blev sat på tegningerne og, ligesom to andre storstilede projekter i New York City, et hotel nær La Guardia Lufthavn og to højhuse i Queens. Alle har den samme udvikler, Marx Development Group.

Men Schiffman indrømmer nu, at han ikke har spillet en aktiv rolle i disse projekter, en erklæring, der rejser spørgsmål om, hvorvidt bygningerne var godkendt til opførelse uden tilsyn og involvering af en autoriseret arkitekt – et krav i staten for at sikre, at bygninger er korrekt konstrueret og gør det. ikke udgør en sikkerhedsrisiko.

Et dokument fundet af The New York Times viser, at Schiffmans blev brugt til at godkende bygninger, som han ikke inspicerede.

Udviklere kan bruge millioner af dollars på arkitekter til store projekter. Til gengæld for brugen af sin underskrift modtog Schiffman kvartalsvise betalinger fra udvikleren.

Kontrakten blev underskrevet kort før Marx Development Group begyndte tre store projekter i New York City, herunder Hudson Yards Hotel. Det opfordrede Schiffman til at “give dit arkitektoniske stempel og din underskrift til DSM Design Group efter anmodning” og til at “gøre alt for at svare inden for 48 timer efter hver anmodning om en sådan service.”

Shiffman sagde i et interview, at han aldrig blev bedt om at gennemgå nogen byggeplaner.

byggeafdeling siger, at de ikke fandt nogen mangler i planerne for Hudson Yards-hotellet, som stadig er under opførelse . Deres optegnelser viser, at de gennemgik planerne fem gange mellem 2018 og 2020, hvor de endelig blev godkendt. Hotellet nær La Guardia stod færdigt i 2019, mens højhusene i Queens endnu ikke er godkendt.

Afdelingen stoppede Schiffman i at indsende byggeplaner i december, efter at have lært, at “nogen kan have svigagtigt omregistreret sig hos staten og indsendt planer uden hans vidende.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.