Annons:

EasyJet fjerner passagersæder for at håndtere personalekrise

EasyJet, som kæmper med personalemangel, da det forsøger at vende tilbage til præ-pandemiske serviceniveauer, er begyndt at fjerne sæder fra nogle fly for at reducere antallet af nødvendige kabinepersonale på hver flyvning.

Flyselskaber bliver konfronteret med personalemangel, da de øger driften efter lempelsen af Covid-relaterede rejserestriktioner.

I et internt notat dateret fredag fik easyJet-personalet at vide, at flyselskabet planlagde at skære seks sæder fra 60 af dets UK-baserede Airbus A319-fly. Ved at reducere antallet af pladser om bord fra 156 til 150 kan antallet af kabinebesætningsmedlemmer reduceres fra fire til tre.

Sikkerhedslovgivningen i Storbritannien og EU kræver, at flyselskaberne medbringer mindst ét kabinebesætningsmedlem for hver 50 flysæder, uanset antallet af passagerer om bord. Ved at fjerne seks sæder kan easyJet fortsætte med at spille efter reglerne.

En talsmand for easyJet sagde: ” Denne sommer vil vi betjene vores britiske flåde af A319’ere med maksimalt 150 passagerer om bord og tre besætningsmedlemmer i overensstemmelse med CAA-reglerne.

En yderligere fordel er for passagerer, som vil nyde mere benplads.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.