Annons:

Alchemist kåret til verdens 5. bedste restaurant

Hvert år kåres verdens bedste restauranter ved prisuddelingen World’s 50 Best Restaurants. I 2023 er den danske restaurant Alchemist blevet belønnet med en flot femte plads!

Hele 4 gange tidligere har den danske restaurant Noma løbet med førstepladsen, men til stor overraskelse har restauranten ikke kvalificeret sig til dette års top ti.

Her er hvad “The world’s best 50 restaurants skriver om Alchemist:

Hvor er det? Alchemist ligger i Refshaleøen, en afsidesliggende del af København kendt for sine industribygninger og et berømt tidligere skibsværft. Du skal helt til enden af strækningen, før du kommer til de to tons tunge bronzedøre med dekorationer, der minder om Narnia eller Middle-Earth, og som fører dig ind i Alchemists mystiske verden. Vent et øjeblik, og de vil automatisk åbne sig. Lad showet begynde!

Hvad er der bag døren? Uden at afsløre for meget kan du være sikker på én ting: Når du går ind i Alchemist, skal du være forberedt på en rejse, der ikke ligner noget andet, du har oplevet på en restaurant. Oplevelsen er opdelt i flere ’akter’, der tager gæsterne gennem forskellige steder, typer af kunst og ekstraordinært håndværk undervejs – det er realiseringen af køkkenchef og bagmand Rasmus Munks drøm om en holistisk madoplevelse.

Du kan læse mere om verdens 10 bedste restauranter på: travelmore.dk

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.