Annons:

Tivolis direktør Susanne Mørch Koch fylder 50 år den 26. december

Susanne Mørch Koch er født på Lolland og er rundet af en familie, hvor fællesskab, ansvar og det at være målrettet var centrale værdier. Det har sidenhen været definerende for hendes arbejdsliv, og hun er i dag en del af toppen af dansk erhvervs- og kulturliv.

Kort efter uddannelsen på Copenhagen Business School blev hun management consultant hos McKinsey. Siden kom hun til DSB, hvor hun varetog en række chefstillinger, herunder HR & forhandling,  driftsdirektør for fjern- og regionaltog, kommerciel direktør og medlem af koncernledelsen, ligesom hun var næstformand for bestyrelsen for Rejsekortet. I 2017 blev hun hentet til Danske Spil, og som CEO stod hun bl.a. i spidsen for en succesrig digitalisering af Danmarks største spiludbyder. I 2020 blev hun hentet til Tivoli som CEO.

Tivoli tilbage på sporet
Fra konsulentverdenen til DSB og videre til Tivoli. Hvad har været den røde tråd for Susanne Mørch Koch? For hende er svaret ligetil: fællesskabet og lederskabet. Susanne Mørch Koch har siden august 2020 stået i front for holdet i Tivoli, nordens største turistattraktion, med fokus på styrkelse af udviklingen af den klassiske Tivoli-oplevelse, som spænder over kultur, forlystelser, restauranter, haveanlægget og hoteldrift.

Privat:
Susanne Mørch Koch bor i Rungsted, gift med underdirektør Henrik Koch. Sammen har de Sofia 15 år, der går i gymnasiet og Gustav 19 år, der aftjener sin værnepligt i Livgarden. Ferie med familien prioriteres, og tit indgår der fysiske aktiviteter mellem kulturoplevelserne. Hun var i øvrigt den første kvindelige danske klatrer på flere big walls i Zion. Fritiden bruges også flittigt på bøger, surfing og vinterbadning.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.