Annons:

Sønderborg Lufthavn udvider ledelsen

Den sønderjyske lufthavnen maner yderligere op med en stærk kompetence i form af Henrik Hynding Paulsen, som tiltræder stillingen som Head of Operations den 1. april 2024.

I Sønderborg Lufthavn har man store ambitioner. Der er sat gang i modernisering og nyetablering af bygninger og lufthavnsområde, og i løbet af de næste tre år bliver der moderniseret for over 200 mio.kr. hvilket er den største investering i en indenrigslufthavn i Danmark i nyere tid.

Sideløbende hermed forfølges en masterplan, der skal øge antallet af passagerer og realisere potentialerne i et stærkt lokalt netværk rundt om lufthavnen. De store visioner har bl.a. betydet, at man den 15. februar i år bød en ny direktør velkommen i form af Jákup Sverri Kass, til at realisere og eksekvere på en ny kommerciel strategi, der styrker det erhvervsmæssige og kommercielle fokus. Nu mander lufthavnen yderligere op med en stærk kompetence i form af Henrik Hynding Paulsen, som tiltræder stillingen som Head of Operations den 1. april 2024. Henrik Hynding Paulsen kommer fra en stilling som afdelingsleder hos Skyways Technics, og har over 22 års erfaring indenfor dansk og international flyindustri. Fremover vil han, som Head of Operations, indgå i lufthavnens ledelse og styrke den faglige organisation.

Med ansættelsen af Henrik Hynding Paulsen får lufthavnen tilført de stærke faglige kompetencer indenfor organisationsdrift, der er nødvendige for at realiserer de udvidelser og udviklingsplaner man står overfor. Jakúp Sverri Kass, direktør i Sønderborg Lufthavn, glæder sig til samarbejdet:

Henrik Hynding Paulsen har den solide faglige erfaring, og organisatoriske mindset og tekniske viden, som er nødvendig for at drive Sønderborg Lufthavn fremad. Vi er lykkedes med at tiltrække en meget kompetent person. Henrik Hynding Paulsen har erfaring fra det private erhvervsliv, og dertil organisatoriske viden og knowhow i forhold til at styrke og udvikle lufthavnen”.

Der er i dag omkring 30 medarbejdere i Sønderborg Lufthavn, og lufthavnen havde i 2023 ca. 55.000 passagerer igennem terminalen. Det er lufthavnens ambition at nå op til 150.000 rejsende om året.

Det skriver lufthavnen i en pressemeddelelse

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.