Annons:

SAS rekrutterer en ny operationel chef fra British Airways

Flyselskabet SAS har ifølge en pressemeddelelse udpeget Jason Mahoney som ny chief operating officer.

Mahoney kommer senest fra rollen som Chief Technology Officer hos British Airways. Han har desuden været operationel chef for samme virksomhed i en årrække.

– Jeg er meget glad for at byde Jason Mahoney velkommen til SAS. Jason er en velkendt og erfaren professionel i luftfartsindustrien. Han vil være en værdifuld tilføjelse til SAS’ topledelsesteam,” siger Anko van der Werff, administrerende direktør for SAS i en pressemeddelelse.

– Jeg er både stolt og glad for at komme til SAS. Det er et flyselskab med en lang historie og et stærkt brand, og jeg ser et stort potentiale fremadrettet givet dets førende position i Skandinavien og den omfattende transformationsproces, som SAS i øjeblikket er i gang med. Jeg ser frem til at være en del af den rejse og fortsætte med at udvikle forretningen sammen med teamet. Jeg er også glad for at genskabe forbindelsen til Skandinavien i betragtning af mine tidligere oplevelser, som jeg satte stor pris på, siger Jason Mahoney.

Mahoney tiltræder sin nye stilling den 1. maj og afløser Simon Pauck Hansen, der forlod i januar.

SAS meddeler også, at Erik Westman bliver fast i rollen som EVP Network and Revenue Management. Westman har haft rollen på konstitueret basis i fem måneder og bliver med den faste ansættelse en del af ledelsesteamet i SAS.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.