Annons:

Ny direktør for Legoland-hoteller

Erfaren hoteldirektør får ansvar for tre hoteller og fire restauranter i tilknytning til Legoland i Billund.

Kari Brandsgård bliver fra 1. oktober ny Hotel Director i Legoland, hvor hun kommer til at stå i spidsen for tre overnatningssteder og fire restauranter. 

Med sig i bagagen har hun erfaringer fra en række forskellige job fra hotel- og konferencebranchen både i Danmark og i udlandet. Hun har senest været direktør hos Jørgensens Hotel i Horsens.

”Noget af det, der betyder rigtig meget for mig er, at man kan mærke, hvor man er. Da jeg trådte ind på Legoland Castle Hotel for første gang, tænkte jeg bare wauw. Her kan man virkelig mærke, at man er i Legoland, og det betyder alt, når man som gæst går ind på et hotel, at man får den der wauw oplevelse,” siger Kari Brandsgård.

Som Hotel Director i Legoland får hun ansvar for Hotel Legoland, Legoland Castle Hotel og Legoland Holiday Village.

Kari Brandsgård er oprindeligt uddannet kok og har derudover læst hoteladministration i Holland. Hun vor sammen med sin mand i Gauerslund mellem Vejle og Fredericia sammen med det ene af deres tre børn. 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.