Annons:

Charlotta Bryskhe er ny salgschef hos Svenska Möten

Charlotta har solid erfaring med salg og ledelse fra forskellige brancher. Senest kommer hun fra rekrutteringsbranchen og har tidligere arbejdet i Bonnier-koncernen, Schibsted og hos forsikringsselskabet Svedea. Med sin brede baggrund fra forskellige brancher og services ser vi, at hun kan udfordre Svenska Mötens eksisterende arbejdsmetoder med nye øjne og supplere salgsteamet på dets fortsatte udviklingsrejse, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Med sin erfaring og viden bliver Charlotta en værdifuld og vigtig brik i puslespillet i arbejdet med at hjælpe vores kunder med at udvikle deres møder til at blive en strategisk vigtig del af virksomhedernes succes, siger Jannis Norén Karras, vicedirektør og kommerciel chef i Svenska Möten.

– Det føles vildt sjovt og spændende at være en del af Svenska Mötens succesrige salgsorganisation, og jeg ser frem til at arbejde sammen med resten af ​​teamet og udvikle relationer til både vores eksisterende og nye kunder, siger Charlotta Bryskhe.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.