Annons:

Bellagroup henter bureaudirektør til at stå i spidsen for marketing

Louise Knox Martin tiltræder som ny Group Marketing Director i Bellagroup. Her skal hun videreudvikle den kommercielle motor bag fortællingen om arbejdet med at skabe fremtidens bæredygtige platform for hospitality på tværs af gruppens hoteller og venues i København.

Efter 15 år på bureausiden med en projektbaseret tilgang til en bred vifte af kunder og brands, skifter tidligere Executive Director i mediebureauet dentsu X, Louise Knox Martin, nu til virksomhedssiden som ny Group Marketing Director i Bellagroup. Gruppen tæller Bella Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Copenhagen Marriott Hotel og AC Hotel Bella Sky inkl. skybar-restauranten Sukaiba, samt egne eventformater som Bogforum. 

”Louise er den helt rette til at bygge videre på den nye retning, vi har udstukket for Bellagroup,” siger CEO, Christian Folden Lund, og uddyber:  

”Vores mission om at blive endnu bedre til at udnytte synergierne mellem venues og hoteller er ikke kun et spørgsmål om drift, men også om den samlede fortælling, vi går til markedet med. En fortælling om hospitality i bred forstand, der med internationalt format er med til at sætte København på verdenskortet som en uundgåelig destination både for privatturisme og de største erhvervsarrangementer.” 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.