Annons:

VisBook åbner selskab i Danmark

VisBook som er en af de førende leverandører af softwareløsninger i hotel- og turismebranchen, har vist stor fremgang og ekspansion. Nu er de klar til sin næste store satsning og har rettet fokus på Danmark, hvor de har oprettet et dansk selskab.

VisBook som er en af de førende leverandører af softwareløsninger i hotel- og turismebranchen, har vist stor fremgang og ekspansion. Virksomhedens satsning på kvalitet og brugervenlighed har ført til stor succes og udbredt anerkendelse i Sverige og Norge. Her har adskillige hoteller og resorts effektiviseret driften så betydeligt, at der er blevet mere tid til gæstefokus. Nu er de klar til sin næste store satsning og har rettet fokus på Danmark, hvor de har oprettet et dansk selskab.

Med sin omfattende funktionalitet, kundefokuserede support, brugervenlighed og brede integrations-muligheder har VisBook opnået en førende position på PMS-markedet og de har mere end 1.000 kunder i flere europæiske lande.

Baseret på principperne om innovation, effektivitet og kundetilfredshed har VisBook i tre årtier tilbudt banebrydende softwareløsninger til hoteller, resorts og andre overnatningsudbydere.

En væsentlig fordel ved VisBook er dens holistiske syn på reservationer. Både du og din receptionist på stedet har adgang til fuldstændige reservationsdetaljer, herunder spa-aftaler, restaurantreservationer og mere. Denne omfattende oversigt, der er muliggjort af integrationen af alle disse funktioner i et samlet system, giver dit team mulighed for at levere overlegen service.

Med fokus på brugervenlighed og kundetilfredshed giver VisBook virksomheder mulighed for at strømline deres drift, forbedre gæsteoplevelser og maksimere indtjeningspotentiale.

Softwareløsningen indeholder bl.a.:

  • Booking & Check-in
  • Point of Sale (POS)
  • Regnskab og Økonomirapportering
  • Konference og restaurant management
  • CRM

Nuværende kunder siger at VisBook giver dem en fantastisk support, som gør det muligt at halvere træningstiden af medarbejdere. Systemet er Windows-baseret og det giver en meget god visuel oplevelse, som kunderne sætter stor pris på. VisBooks mål er at aflaste kunden for tidskrævende administration og give dem mere tid til de sjove dele af hotelbranchen.

Beslutningen om oprettelsen af en dansk virksomhed er i tråd med virksomhedens strategiske vision om at skabe tættere relationer til lokale partnere, interessenter og kunder. Det afspejler også VisBooks forpligtelse til at overholde alle relevante love og regler og sikre en gennemsigtig og ansvarlig måde at drive forretning på. Vi tror på, at mange virksomheder i Danmark vil kunne få glæde af at bruge vores løsninger, og vi glæder os til at se, hvordan vi sammen med vores kunder kan optimere driften, så de kan fokusere på gæsterne. Ved at oprette en dansk virksomhed sigter VisBook på at styrke sin markedsposition yderligere, fremme partnerskaber og drive innovation indenfor branchen” – udtaler Øystein Selbekk, CEO hos VisBook.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.