Annons:

Apollo annoncerer krav mod SAS i Danmark efter strejkekaos

Apollo i Danmark annoncerer erstatningskrav mod SAS efter utallige forsinkelser og aflysninger på grund af pilotstrejken i denne sommer.

– Vi kommer med et økonomisk krav til SAS, når vi er på den anden side af strejken. Lige nu er vi fokuseret på at få gæster hjem og forhåbentlig være i stand til at flyve nogle charterflyvninger igen, siger salgsdirektør Glenn Bisgaard fra Apollo Danmark til MobilityWatch.

Bisgaard har ikke specificeret beløbet på SAS -kravet, da det afhænger af, hvor længe strejken er i gang, men har sagt, at det sandsynligvis vil være højt, da strejken finder sted i Apollos højsæson.

Der er også ekstra omkostninger ved at levere kost og logi til de mange tusinder af strejke -turister, der venter på at komme hjem.

Der kan også være et efterspil i Norge. Kommunikationschef Beatriz Rivera siger, at Apollo endnu ikke har besluttet det økonomiske aspekt.
Hun påpeger, at Apollo og SAS har haft et godt funktionelt og stabilt samarbejde i mange år, som både virksomheden og kunderne er tilfredse med.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.