Annons:

Tilmeldingen til Travel News Market Denmark er i fuld gang

Den 9. januar 2024 åbner vi dørene på Scandic Spectrum for Travel News Market Denmark og antallet af tilmeldingerne er stærkt stigende. Programmet for morgenseminaret er klar i næste uge.

Travel News Market i Stockholm har været rejsebranchens kommercielle mødested i Sverige siden 2016, og vi har set en stor efterspørgsel på at arrangere et lignende arrangement i Danmark, siger administrerende direktør Nils Norberg. Travel News Market Denmark bliver et ”table top event”, hvor leverandører og indkøbere i rejsebranchen mødes til forudbestilte møder, der vil også være et interessant morgenmadsseminar i samarbejde med DBTA og sidst på dagen arrangeres ”afterwork” med muligheden for at netværke.

Internationale udstillere (destinationer, hoteller, DMC’er osv.) fra omkring 30 markeder har allerede bekræftet deres udstillerplads den 9. januar og nu åbner tilmeldingen til Buyers Club. Vi inviterer købere fra Danmark og Sydsverige, som arrangerer rejser, møder og arrangementer uden for Norden.

Tidligere i år lancerede vi Travel News Buyers Club, et sted hvor købere i rejsebranchen kan mødes, udveksle erfaringer og tage del i det seneste nyt inden for rejsebranchen, siger projektleder Paulina Lund. For at kvalificere dig som medlem af Buyers Club, er du indkøber af rejserelaterede produkter og tjenester i
en virksomhed eller arbejder for et rejsebureau, en tour operatør, eller med meetings og events.

I samarbejde med DBTA (Danish Business Travel Association) starter Travel News Market med et morgenseminar med disse 2 interessante emner:

”Sådan bliver du mere tryg på rejsen”
Det internationale sikkerhedsfirma Guardian-srm giver gode råd om, hvordan den rejsende kan skabe en mere sikker og tryg rejse for dem selv og for dem der venter hjemme. De giver derudover eksempler på hvordan de har hjulpet rejsende ud af en risikosituation.

”Hvordan bookes og distribueres rejser i 2025”
Der implementeres stadig flere bookingformer i rejsebranchen bl.a. NDC og AI. Repræsentanter for 2 af de vigtigste distributører på forretningsrejsemarkedet tager en debat om hvordan de ser på fremtiden. Mere detaljeret program følger.

Læs mere om Travel News Market Denmark

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.