Annons:

Svensk hotelkæde åbner andet designhotel i København

I vinteren 2023 åbner den svenske hotelkæde Nobis Hospitality Group endnu et hotel i København. Aftalen er underskrevet med ejeren Mogens de Linde. Det nye designhotel ligger på Holmen, et stenkast fra Nyhavn, ifølge en pressemeddelelse

Nobis Hospitality Groups kommende hotel kommer til at ligge i bygningen Kuglegården, der tidligere har huset det danske forsvar. Her finder man 294 værelser, restaurant, bar, spa, mødelokale og festsal i en voksende del af byen. Bygningen fra 1743, tegnet af arkitekten Philip de Lange, er en vigtig del af dansk arkitekturhistorie. Udover den nye satsning har koncernen drevet femstjernet Nobis Hotel Copenhagen ved siden af ​​Tivoli siden 2017.

– Vi ser et stort potentiale på det danske marked og beliggenheden på Holmen, med nærhed til både bypuls og vand, der omgiver hotellet. Fokusset er nu på, sammen med arkitekter fra Wingårdhs, at sikre, at bygningen bevares som et kulturhistorisk minde, og at de nye dele, der bygges, bidrager til at give rejsende mulighed for at nyde Kuglegården i mange år fremover, siger Andreas Cavallius, forretningsudvikler hos Nobis Hospitality Group.

Det 15.000 kvadratmeter store hotelforetagende vil udgøre en stor del af udviklingen af ​​øen, som ud over hoteloperatører også har butikker, boliger og kontorer.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.