Annons:

SUN-AIR TILFØJER endnu en europæisk destination til deres netværk

Selskabet åbner en direkte rute mellem deres hub i Billund og Düsseldorf d. 6. november 2023. Ruten lanceres med 4 ugentlige returafgange fra mandag til torsdag, og bliver fløjet med selskabets Dornier 328 Jet i British Airways bemaling.

”Det er glædeligt, at vi nu kan tilføje endnu en europæisk destination til vores netværk. Det er samtidig et klart signal om, at vi konstant har fokus på at udvide vores rutenetværk i samarbejde med British Airways” udtaler SUN-AIRs CEO Niels Sundberg og tilføjer “Vi har siden genstarten af vores rutenet i september 2022
oplevet en stor opbakning til vores ruter mellem Billund og Göteborg, London City og Manchester fra det jyske erhvervsliv, som har givet os tilliden til at genstarte endnu en rute og denne gang mellem Billund og Düsseldorf.

”Det er ikke tilfældigt, at ruten mellem Billund og Düsseldorf er den næste ruteåbning. Vi har siden årsskiftet modtaget et betydeligt antal henvendelser fra virksomheder og rejsende fra Jylland, som har udtrykt et stort ønske om en direkte flyrute fra Jylland til Düsseldorf, ikke mindst pga. de mange messeaktiviteter, der finder sted i Düsseldorf og Köln området. Vi starter med 4 ugentlige afgange, og udover den direkte flyforbindelse tilbyder vi også vores rejsende one-stop forbindelse via London City i samarbejde med BA Cityflyer, som kan kombineres med den direkte rute” udtaler Jette Nørskov Commercial Director i SUN-AIR.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.