Annons:

Stærk bookingtrend for TUI 2023 – antallet af vinterrejser er steget med 15 procent

Rejseselskabet TUI med hovedkontor i Tyskland og hvis aktier er noteret i London, har haft en stærk bookingtrend i løbet af sommeren og også til den kommende vintersæson, oplyser de en pressemeddelelse

Sidste sommer havde TUI 13,7 millioner bookinger, en stigning på 5 procent i forhold til sidste sommer. Sommerbookinger nåede også 96 procent af niveauerne før pandemien.

Det oplyste selskabet tirsdag i en finansiel rapport, mens de gentog sine udsigter for fjerde kvartal og regnskabsåret 2023.

“Havde det ikke været for de seneste måneders begivenheder, som var uden for vores kontrol, ikke mindst skovbrandene på Rhodos, ville vi have præsteret bedre end forventet,” siger TUI CEO Sebastian Ebel i en kommentar ifølge Reuters.

Ifølge TUI er bookingerne for den kommende vintersæson 15 procent højere end sidste vinter. Udover rejser til Middelhavet har TUI nu også skirejser denne vinter.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.