Annons:

Satser på bæredygtig madoplevelse

Nordic Choice Hotels har etableret en ny organisation med ansvar for hele koncernens mad- og drikkevarer. Målet er at lede udviklingen af nye, bæredygtige og gode gæsteoplevelser.

Tidligere i år annoncerede Nordic Choice Hotels sine ambitioner om at skabe en helt ny organisation for mad og drikke med formål om at ansætte de bedste i branchen.

Director of Food & Beverage i Nordic Choice, Fredrik Blomberg.

– Jeg har en klar opgave i at skabe Nordens bedste og mest innovative organisation for bæredygtige mad- og drikkeoplevelser, siger Fredrik Blomberg, Director of Food & Beverage i Nordic Choice.

Fredrik Blomber har søgt i hele Norden for at finde de bedste personer til rollen for hotellet.
– Nu hvor organisationen er på plads, er jeg virkelig glad, og sammen er vi klar til at smøge ærmerne op og komme i gang med arbejdet.

Mad og drikke er et segment i forandring. Nogle af udfordringerne Blomberg, og den nye organisation, står overfor, er blandt andet at lokke flere til branchen for at sikre god ekspertise men også at udvikle menuerne for at give gæsterne oplevelser, der både er gode for maven og miljøet.

– Vi er udfordrede fra start, og det synes jeg er både sjovt og motiverende. Mad og drikke er et vitalt aspekt, der afgør, hvor gæsterne vælger at bo og placere møder og konferencer, siger Fredrik Blomber.

– Inden for madtendenser ser vi allerede i dag, at bæredygtighed er en oplagt nøgle til succes, og det vil kun gå frem, forsætter han.

Den nye organisation består af.

Martin Wiholm, Food & Beverage Development Manager.
Martin kommer til som tidligere Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post i Göteborg. I den nye stilling vil han være ansvarlig for udviklingsprojekter, koordinering mellem selskabets forskellige varemærker og kontakt med ejendomsudviklere og leverandører.

Ståle Thorsen, chef Food & Beverage Manager Quality Hotel.
Ståle kommer fra stillingen som ansvarlig for Quality Hotel Norges mad- og drikkeforretning. I den nye organisation vil han fortsat have ansvaret for Quality Hotel Norges videre rejse inde for mad og drikke.

André Johansson, Direktør Quality Hotel Norway.
André har indtil videre arbejdet med indkøb og drift på Nordic Choice Hotels. Han vil nu være ansvarlig for at udvikle samarbejde med eksterne leverandører, virksomhedens indkøbsportal og frem for alt arbejde med produktudvikling.

Marika Ternsell, Food & Beverage Manager Quality Hotel Sverige.
Marika har blandt andet været bankleder hos Clarion Hotel Post i Göteborg. Nu vil hun have ansvaret for Quality Hotels restaurantudvikling i Sverige for mad og drikke.

Patrick Tribo, Executive Manager Quality Hotel Sverige.
Patrick har lang erfaring som kok og køkkenchef. I de senere år har han haft ansvaret for alle restauranter i Scandic Sweden. I sin nye stilling på Nordic Choice Hotels kommer han til at arbejde med udvikling af Quality Hotel Sveriges køkkenvirksomhed.

Johan Mata, chef for mad og drikkevarer Clarion Hotels.
Johan har arbejdet med at udvikle Downtown Campers mad- og drikkeforretning. På Clarion Hotel vil han have hovedansvaret for strategi og innovation i kædens restaurantvirksomhed.

Magnus Jansson, Direktør Sverige og Finland.
Magnus har ansvaret for Clarion Hotels restaurantvirksomhed i Sverige. Nu udvider de ansvaret til også at gælde i Finland. I den nye stilling kan han udnytte sin erfaring som kok og madkreatør.

Tore Carlsson, Food & Beverage Manager Clarion Hotels Norge og Danmark.
Tore kommer fra stillingen Food & Beverage Manager på Quality Hotel Gardermoen. Han vil blandt andet være ansvarlig for den centrale støtte til hotelkædenes nye hotelprojekt og restauranten, som skal drives der.

Maria Reisö, Food & Beverage Manager ByMarcus.
Maria vil fortsætte med at have ansvaret for samarbejdet mellem Clarion Hotel og Marcus Samuelsson. Stillingen indebærer udvikling af eksisterende og nye koncepter til samarbejdet.

Joakim Thomsson, Executive Vice President i Marmaris.
Også Joakim arbejder i dag med ByMarcus og kommer til at arbejde med restaurantens madkoncept samt kompetenceudvikling.

Daniel Karlsson, Food & Beverage Manager, Clarion Collection.
Daniel er fra Clarion Collection Hotel Victoria i Jönköping, hvor han har haft det overordnede ansvar for restaurantvirksomheden. Nu skal han arbejde på at udvikle de overordnede mad- og drikketilbud på Clarion Collection.

Kommentarer är stängda.

Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.