Annons:

Petter Stordalen praktikant for en dag på Vings charterfly til Rhodos

Sidste onsdag aften lettede Sunclass Airlines, Vings eget flyselskab, med omkring 200 glade feriegæster mod Rhodos. Hvad de rejsende ikke vidste, var, at de under flyvningen ville blive passet op af en helt særlig steward i kabinepersonalet ombord - nemlig storejeren Petter Stordalen.

At være ude i marken og møde både medarbejdere og gæster ligger i Petter Stordalens DNA. Det var derfor en selvfølge at påtage sig rollen som steward om bord i forbindelse med en rejse til Rhodos. Og den cirka tre timer lange flyvetur blev noget helt ekstra. Petter sørgede for at servere champagne til passagererne, lave annonceringer i kabinen og snakke med gæster, hvilket var meget værdsat.

– Ving er en nordisk kronjuvel og lige siden købet i 2019 har jeg gentagne gange været imponeret over virksomhedens drift og kultur. Nu var det tid til også at følge med i personalets arbejde på stedet på tur og hjælpe så godt jeg kunne. Det var en fantastisk tur og efter den er det tydeligt, at ikke kun personalet er guld værd, men at Ving også har de bedste rejsende i Norden, siger Petter Stordalen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.