Annons:

Om et år markerer Broløbet en vigtig forbindelse mellem Danmark og Sverige

Den 15. juni 2025 får 40.000 løbere en yderst sjælden oplevelse, når de krydser Øresundsbroen fra Danmark til Sverige.

21,1 kilometer fra Danmark til Sverige i løbesko under og højt over havets overflade i sommervejr. Broløbet 2025 bliver først og fremmest en af de helt sjældne oplevelser for de 40.000 løbere, der nåede at sikre sig et startnummer.

Men markeringen af 25-året for Øresundsbrons indvielse markerer også noget større. Når mange svenske og danske deltagere løber side om side, illustrerer det også værdierne af en velintegreret Øresundsregion for dens 4,2 millioner borgere.

”Broløbet åbner forudsætninger for 40.000 minder for livet om en enestående og livsbekræftende tur fra Danmark til Sverige gennem tunnelen og over vores smukke bro. Men det er også en fejring af alle de potentialer, der ligger i at binde Øresundsregionen sammen for både mennesker og virksomheder,” siger adm. direktør for Øresundsbron Linus Eriksson.

Festen kan vare i flere dage.
Arrangørerne fra Sparta Atletik & Løb håber, at fejringen kan vare over flere dage, så ikke alle 40.000 deltagere skal over Øresundsbron med busser før og efter løbet den 15. juni 2025.

“Der er især mange deltagere, der rejser fra Sverige til starten i Danmark. Så for at gøre festen så god som mulig for alle, er det en god idé at komme til Danmark før løbsdagen, så man nemt kan komme til start i Tårnby,” siger Dorte Vibjerg, adm. direktør i Sparta Atletik & Løb.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.