Annons:

Olav Thon Gruppen køber Hotel Terminus i Stockholm

Hotellet vil blive renoveret og genåbner i foråret 2025.

Som led i Thon Hotels’ strategi om at investere i Skandinavien har Olav Thon Gruppen gennem det svenske datterselskab Thon Sverige AB indgået en aftale om at købe Hotel Terminus i Stockholm.

Satser på i Stockholm
– Det var primært den centrale beliggenhed tæt på Stockholms Hovedbanegård, der fik os til at interessere os for denne meget attraktive hotelejendom, siger Arne B. Sperre, viceadministrerende direktør i Olav Thon Gruppen.

Thon Hotels’ Sverige-satsning består af to associerede partnerhoteller i Stockholm; Thon Partner Hotel Kungsbron og Hotel Kungsträdgården. Hotel Terminus bliver derimod Olav Thon-koncernens første eget hotel i Stockholm.

– Vi går nu i gang med renoveringen, og vi glæder os meget til at byde gæsterne velkommen på vores nye hotel i Stockholm i foråret 2025, siger Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

Fakta om ejendommen
Den nyerhvervede ejendom er opført i slutningen af ​​1800-tallet, og har adressen Vasagatan 20. Hotellet består af 155 værelser, syv etager og 5.400 kvadratmeter. Renovering af hotellet er under planlægning, og starter i det nye år.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.