Annons:

Nye mødeoplevelser med AI-værktøjer hos Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group ønsker at revolutionere møde- og begivenhedsverdenen med kunstig intelligens. Vejen dertil går via Radisson Meetings Dream Machine. "Maskinen" giver planlæggerne mulighed for at være mere kreative og ved hjælp af AI blandt andet komme med nye ideer, dele inspiration og visualisere påtænkte begivenheder, lyder det i en pressemeddelelse.

Radisson Meetings Dream Machine lanceres nu, som ved hjælp af et generativt AI-værktøj muliggør konceptualisering og visualisering af begivenheder på en ny måde. Arrangører kan bruge platformen til at skabe visuelle repræsentationer af, hvordan begivenheden kan se ud. Platformen giver også inspiration, lige fra vellykkede eksempler på andre begivenheder til guides såsom, hvordan man tilpasser begivenhedsoplevelser med AI.

Lanceringen af ​​Radisson Meetings Dream Machine sker gennem en række workshops for eventplanlæggere rundt om i Europa og Afrika, hvor deltagerne kommer ind i et såkaldt “infinity room”. Ideen er at inspirere deltagerne til at gentænke tilgangen til planlægning af konferencer og events. Det oplyser de i en pressemeddelelse til Travel News.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.