Annons:

NUMA Group udvider i Danmark i samarbejde med Invesco Real Estate

NUMA Group, den førende operatør af en fuldt digital hotelkæde i Europa, annoncerer sin ekspansion til Danmark. NUMA åbner i København med 36 nybyggede enheder med en beliggenhed tæt på den populære bydel Nørrebro.

Den første NUMA-ejendom i Danmark udvikles i samarbejde med Invesco Real Estate Investment Management, en global kapitalforvalter, der forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 90 milliarder dollars.

NUMA Copenhagen ligger kun få minutter fra Nørrebro Station, som giver nem adgang til byens metro-, tog- og buslinjer. Ejendommen vil blive certificeret med DGNB Gold som mål, en lokal ESG-rating, og den administreres af NUMA som en grøn ejendom. Ejendommen er tæt på at være færdigbygget og byder på individuelt indrettede lejligheder, store altaner og en tagterrasse. Efter planen er ejendommen klar i første kvartal af 2024.

Den nye NUMA-ejendom ligger i umiddelbar nærhed af bydelen Nørrebro, på Drejervej 4, 2400 København. Kvarteret er kendt for sin mangfoldighed og de mange restauranter, caféer, bagerier og barer. Nørrebro er også kendt for sine uafhængige kunstgallerier og unikke detailbutikker. Nørrebro blev kåret til “World’s Coolest Neighborhood” af magasinet Time Out i 2021 og passer perfekt til NUMAs portefølje.

NUMA Group udvikler innovative designlejligheder og hotellejligheder til folk på farten. Lejlighederne kombinerer fordelene ved traditionelle hoteller med bekvemmeligheden og fleksibiliteten ved korttidslejemål som f.eks. Airbnb. NUMA benytter innovative teknologiløsninger, der leverer en fremragende gæsteoplevelse og reducerer driftsomkostningerne med op til 60 procent. I NUMA Boutique Apartments er der superhurtig wi-fi, så de egner sig også godt til længerevarende ophold og fjernarbejde.

Dimitri Chandogin, Managing Director i NUMA Group: “Vi ser frem til at lancere NUMA’s meget succesfulde model i Danmark i samarbejde med Invesco Real Estate med annonceringen af vores første ejendom. De nordiske lande er et vigtigt vækstmarked for NUMA Group. Vores digitale platform er automatiseret for at gøre processer mere effektive, så der opnås store besparelser. Det er en meget vigtig faktor i de nordiske lande.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.