Annons:

Norwegians køb af Widerøe står over for en midlertidig hindring

Norwegians bud på at købe Widerøe, Norges tredjestørste flyselskab, har ramt en midlertidig forhindring, da det norske konkurrencetilsyn kræver mere tid til vurdering. Myndigheden har udtrykt bekymring for, at opkøbet kan resultere i højere priser og reducerede muligheder for Norwegians passagerer.

Beslutningen om at udskyde godkendelsen har fået Norwegian til at erkende behovet for yderligere tid og udtrykke optimisme omkring sagens udfald. De har lagt vægt på den positive dialog med det norske konkurrencetilsyn og dets adgang til tredjepartsoplysninger.

Widerøe finder derimod forsinkelsen rimelig i betragtning af den betydelige mængde information og data, der er involveret. De er fortsat sikre på, at en grundig gennemgang i sidste ende vil føre til en positiv konklusion.

Det norske konkurrencetilsyn har nu indtil den 17. november til at træffe sin endelige afgørelse. Norwegian sigter på at erhverve Widerøe for 1,125 milliarder NOK, med planer om, at begge flyselskaber fortsætter med at operere under deres respektive varemærker.

Norwegian hævder, at konkurrencen vil lide, hvis købet ikke godkendes, da Widerøe kan have svært ved at opretholde sit omfattende rutenetværk selvstændigt. Myndighedens beslutning vil få væsentlige konsekvenser for det norske luftfartsmarked.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.