Annons:

Norwegian og den Norske Pilot Union når til enighed gennem mægling

Efter to dages mægling er Norwegian og Norske Pilot Union (NPU) blevet enige om en ny overenskomst. Som følge heraf er risikoen for strejke fjernet.

”Jeg er glad for, at vi er nået til enighed, og at vi undgår strejke. Først og fremmest vil nyheden komme som en lettelse for vores kunder, der skal rejse med os. Alle øjne er nu rettet mod den travle sommersæson, der venter, og vi ser frem til at byde vores kunder velkommen om bord,” siger Geir Karlsen, administrerende direktør i Norwegian.

Aftalen omfatter 690 piloter ansat i Norge.

På grund af den tidligere varslede strejke er det desværre ikke muligt at få ny besætning på plads til hele Norwegians flyveplan. Derfor vil nogle fly muligvis blive aflyst denne weekend. Passagerer, hvis fly er aflyst, får direkte besked.

“Desværre er disse aflysninger en mulig konsekvens, men vi gør alt, hvad der står i vores magt for at få kunderne på vej så hurtigt som muligt,” sagde Geir Karlsen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.