Annons:

Norwegian flyver til 110 destinationer i 2023

I 20 år har Norwegian budt passagererne velkommen om bord, og næste sommer vil ikke være nogen undtagelse. I løbet af foråret og sommeren 2023 tilbyder flyselskabet 300 ruter til over 110 destinationer.

Det er allerede muligt at booke ture til foråret og sommeren 2023, når en stor del af Norwegians sommerprogram er tilgængeligt med 300 ruter til over 110 destinationer. Med omkring 50 direkte linjer fra Stockholm Arlanda og ca. 60 fra København, kombineret med øget kapacitet på de mest populære destinationer er der mange muligheder for at opleve Europa næste sommer.

“Vi er glade for at kunne præsentere et solidt program til næste sommer. Sidste sommersæson viste en stor rejselyst i de nordiske lande, og vi forventer, at tendensen fortsætter i 2023. Med flere ruter og afgange er vi godt forberedt på at imødekomme den forventede øgede efterspørgsel efter flybilletter med Norwegian. Vi ser frem til at byde vores kunder velkommen om bord, ” siger Magnus Maursund, Norwegian’s gruppedirektør for netværk, prisfastsættelse og optimering i en pressemeddelelse.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.