Annons:

Norwegian Cruise Line er tilbage i Asien for første gang i tre år

Det er tre år siden NCL sidst cruisede i Asien, og Norwegian Jewel, med plads til 2.376 rejsende, er det første skib i NCL’s flåde, der returnerer til regionen.

De næste seks måneder besøger skibet 11 asiatiske lande, og sæsonens i alt 16 krydstogter byder bl.a. på storbyer som Bangkok (Laem Chabang) i Thailand, Kuala Lumpur (Port Klang) i Malaysia, Singapore, Taipei (Keelung) i Taiwan, Bali (Benoa) i Indonesien og Tokyo og Yokohama i Japan. Det skriver rederiet i en pressemeddelelse.

”Vi har nået endnu en milepæl, når vi med Norwegian Jewels ankomst i Tokyo vender tilbage til Asien. Vi sætter en ære i at levere de bedste ferieoplevelser og tilbyde vores gæster uendelige muligheder for at udforske verden… inklusive Asien! Denne del af verden byder på nogle af de mest spændende historiske-, gastronomiske- og kulturelle oplevelser, som rejsende kan gå på opdagelse i, og vi er glade for at tilbyde et bredt udvalg af havnerige-ruter,” siger David J. Herrera, der er President for Norwegian Cruise Line.

NCL’s krydstogter i Asien har en varighed på mellem 10 og 14 dage; har i gennemsnit under to dage til søs og op til 13,5 timer i havn i byer som Singapore og Ho Chi Minh City i Vietnam.

Rekordmange skibe sendes til Asien i sæsonen 2024/25

For at give de rejsende endnu flere valgmuligheder for at udforske både kendte og mere uopdagede rejsemål indsætter NCL fire skibe i Asien i sæsonen 2024/25. Ud over Norwegian Jewel er det skibene Norwegian Spirit, Norwegian Sun og Norwegian Sky, der om et år skal cruise i Asiens eksotiske farvande

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.