Annons:

Norsk erhvervspresse: To spillere kæmper om SAS

Ifølge norske Aftenpostens kilder er der en budkrig i gang om, hvem der bliver ny storejer af flyselskabet SAS. Budkrigen står mellem det amerikanske venturekapitalselskab Apollo og en anden spiller.

Sydbanks luftfartsanalytiker Jacob Pedersen oplyser i en mail til DI fredag ​​aften, at han ikke ved, hvem den ukendte budgiver kan være.

Han har tidligere i en kommentar den 26. september udtalt, at Sydbanks hovedscenarie er, at ejerskabet bliver en kombination af den danske stat og den amerikanske fond Apollo. Der vil være behov for kapital fra mere end én ejer, da udenlandske virksomheder af hensyn til EU-retten ikke må eje mere end 49,9 procent af et EU-selskab. Han udtalte da også, at Wallenberg-fondene også var en oplagt kandidat. Han anså det ikke for meget sandsynligt, at noget andet flyselskab ville blande sig i spillet.

Kommentarerne den 26. september skete på baggrund af SAS’ pressemeddelelse om, at fristen for at give endelige bud i selskabets kapitalfremskaffelsesproces er udløbet.

“Deadline er forbi, og det tror jeg ikke nødvendigvis betyder, at der er en budkrig i gang,” skriver Jacob Pedersen fredag ​​til DI.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.