Annons:

Nordic Business Travel Summit 2023 er startet

470 indkøbere og leverandører fra hele Norden er, for første gang i 3 år, samlet til 2-dages konference i Stockholm.

Programmets tema er: “Navigating Constant Change” og udover workshops er der talere fra internationale organisationer og specialister inden for kategorier som sikkerhed, miljø m.m. i relation til forretningsrejser.

Konferencen blev indledt af professor Kjell A. Nordström. Han talte med underholdende og inspirerende om de forandringer der er sket og vil ske i verden. Ifølge Kjell Norström vil stor fokus på bæredygtighed være fremtidens konkurrencefordel. I 2040 vil 80% af verdens befolkning på i 600 byer i verden. Oslo er den ny i Europa, hvor tilflytningen er størst.

SAS CEO Anko van der Werff blev interviewet af Suzanne Neufang CEO for GBTA (Global Business Travel Association) og han fortalte om SAS’s udfordringer, samt de muligheder, som har ser for flyselskabet. Han understregde at SAS’ store fokus på miljø og mere bæredygtige rejser, vil være en stor konkurrencefordel for dem. SAS arbejder fortsat intenst på at komme godt ud af deres Chapter-11 situation og har indtil videre lykkedes med bl.a. at reducere deres leasingomkostninger på fly med mere end 1 mia. SEK.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.