Annons:

Næsten halvdelen af købere siger, at deres Online Booking værktøj ikke er egnet til formålet

Næsten halvdelen af Travel Managers siger, at deres eksisterende online bookingværktøj (OBT) ikke er 'egnet til formålet' i det aktuelle miljø, ifølge en undersøgelse fra ITM.

Undersøgelsen viser, at 75% af køberne føler, at deres nuværende OBT-udbyder ikke lytter til deres behov.

Et lignende antal udtrykte et højt niveau af utilfredshed med proaktiviteten af ​​deres nuværende OBT -leverandør for at tilbyde løsninger, der er vigtige for dem, og 70% var meget eller noget utilfredse med lydhørhed over for ønsker om forbedringer.

Med hensyn til indhold er de fleste respondenter (75%) tilfredse med grundlæggende Fly og hotel indhold, men 45% er utilfredse med indholdet af togforbindelser. Med hensyn til NDC er kun 25% tilfredse med det leverede indhold.

Størstedelen af ​​de adspurgte Travel Managers (90%) er tilfredse med deres OBT’s evne til at konfigurere rejsepolitik og brugervenlighed.

Imidlertid har funktionalitet omkring bæredygtighed og “Duty of Care”  stadig behov for forbedring, da respondenterne udtrykker utilfredshed (henholdsvis 50% og 45%).

På trods af deres bekymringer planlægger 75% af køberne ikke at ændre deres OBT i de næste 12 måneder.

Årsagerne varierede fra kontraktlige forpligtelser, nylig kontraktindgåelse med den nuværende udbyder og begrænsede interne ressourcer til at lave ændringer.

Undersøgelsen viser også, at de fem vigtigste punkter på købernes OBT-ønskeliste er: fuldt NDC-indhold; brugervenlig grænseflade; EU-togintegration; Bedre CO2-oplysninger (Sammenligning af fly med tog); Bæredygtighedsaspekter/rapportering..

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.