Annons:

Milan Malpensa vil blive omdøbt i Silvio Berlusconi lufthavn

Italiens transportminister Matteo Salvini meddelte fredag, at Milano Malpensa Lufthavn (MXP) vil blive omdøbt til ære for Silvio Berlusconi, den tidligere italienske premierminister og forretningsmagnat, ifølge en Reuters-rapport.

Berlusconi, født i Milano – nationens finansielle centrum – blev en fremtrædende og kontroversiel figur i moderne italiensk politik, kendt for sin skandaleombruste embedsperiode som premierminister.

Under et møde i det sydlige Italien afslørede Salvini, lederen af ​​det højreorienterede Liga-parti og en mangeårig Berlusconi-allieret, at Lombardiet-regionen, som omfatter Milano, modtog godkendelse fra den italienske civile luftfartsmyndighed til at omdøbe MXP til Berlusconis ære.

Den italienske mediemagnat ledede fire regeringer som Italiens premierminister fra 1994 til 2011 og stod i spidsen for det center-højre parti Forza Italia før hans død sidste år i en alder af 86.

Milano Malpensa Lufthavn er den største internationale lufthavn i Norditalien, der betjener Lombardiet, Piemonte, Ligurien og den schweiziske kanton Ticino.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.