Annons:

International hotelkæde åbner første danske hotel: Del af større ekspansionsplan

I begyndelsen af april slår den internationale hotelkæde B&B HOTELS dørene op til sit første hotel i Danmark - i Vejle.

Den internationale hotelkæde B&B HOTELS, der har næsten 700 hoteller i 15 lande, åbner i starten af april sit første hotel i Danmark.

Hotellet, der får adresse i centrum af Vejle, skal appellere til både forretningsrejsende og turister på jagt efter høj komfort og god standard til en fair pris.

Kædens første danske hotel får 77 værelser – herunder ni familieværelser, tre handicapvenlige værelser og 42 komfortværelser. Alle gæster kan nyde godt af gratis wi-fi, tv, aircondition og lydisolerede vinduer. Morgenmaden serveres som en mini-buffet, hvor gæster selv kan vælge, om de vil spise maden i lobbyen eller tage den med på tur.

Planer om flere danske hoteller de kommende år
B&B HOTELS har i dag 360 hoteller i Frankrig, 160 i Tyskland, 55 i Italien, 44 i Spanien og en række hoteller i bl.a. Portugal, Polen, Schweiz, Østrig, Belgien og Brasilien. Og nu sætter brandet kurs mod Danmark:

– Danmark er et populært rejsemål både til fritids- og forretningsrejser. Derfor ser vi stort potentiale for vores hotelprodukt her. Vi glæder os til at tilbyde vores internationale gæster høj standard og værdi for pengene i Danmark, når vi åbner det første B&B HOTEL i Vejle til april. Hotellet er et vigtigt trin i vores ekspansionsstrategi. I de kommende år planlægger vi at lancere yderligere hoteller i Danmark for at udvide vores tilstedeværelse på markedet, siger Max C. Luscher, administrerende direktør for Central- og Nordeuropa hos B&B HOTELS.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.