Annons:

Hilton ekspanderer i Italien

Hilton har underskrevet ​​en franchiseaftale med G&W Invest Srl som åbner Cosmopolita Rome, Tapestry Collection by Hilton i Italiens hovedstad. Det nye hotel kommer til at omfatte 76 værelser og bliver det første hotel i Italien under Hiltons nyeste europæiske brand, når det åbner i begyndelsen af ​​næste år.

Beliggende i centrum af Rom, vil gæsterne være inden for 10 minutters gang fra nogle af Roms mest populære seværdigheder, herunder Pantheon, Trevi-fontænen og Colosseum. Roms mange berømte gallerier, museer og parker gør det til den perfekte destination for internationale gæster, der ønsker at udforske nogle af Europas mest berømte attraktioner. Om natten kan gæsterne udforske Roms 54 Michelin-stjernerestauranter eller besøge nærliggende barer og cocktail-hotspots.

Når renoveringen er færdig, vil Cosmopolita Rome have 76 værelser. Hotellet kan ligeledes prale af en naturskøn tagterrasse med udsigt over den historiske by, hvor gæsterne kan nyde deres morgenmad omgivet af den fantastiske arkitektur. Med et nyrenoveret fitnesscenter og mødelokaler til små forretningsmøder vil hotellet være det ideelle sted at udforske Rom.

Det nye hotel er den seneste tilføjelse til Tapestry Collection by Hilton, som ekspanderer hurtigt i Europa. Kontinentets første Tapestry Collection-hotel åbnede i Spanien tidligere i år, og fire mere skal åbne i Frankrig, Storbritannien og Portugal. Kendt for deres livlige og unikke stilarter, opfordrer hvert Tapestry Collection by Hilton-hotel gæster til at fordybe sig i lokalområdet og skabe autentiske forbindelser med destinationer, mens de tilbyder en eksklusiv og komfortabel hoteloplevelse.

Patrick Fitzgibbon, senior vicepræsident for udvikling, Europa, Mellemøsten og Afrika, Hilton sagde: “I de kommende år skal vi åbne otte nye hoteller i Italien, hvilket markant udvider vores fodaftryk i større byer og på feriedestinationer. Italien har, ligesom mange af dets europæiske naboer, et stort antal uafhængige hoteller, der ville drage fordel af synlighed fra Hiltons 118 millioner Hilton Honors-medlemmer, og som følge heraf ser vi en stigende interesse for Hiltons Collection Brands. Vi ser frem til at arbejde sammen med vores partnere hos G&W Invest Srl for at byde gæster velkommen til vores første Tapestry Collection by Hilton i hjertet af Rom.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.