Annons:

Første Hilton Garden Inn i Thailand åbnet i Phuket

Hilton og GCP Hospitality åbner ​​Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao, det første Hilton Garden Inn hotel i Thailand. Udviklet og administreret af GCP Hospitality, er hotellet med 177 værelser, strategisk placeret i øens Bang Tao Beach-område.

Christophe Vielle, CEO og medstifter af GCP Hospitality, sagde: “Åbningen af ​​Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao er særlig vigtig for os. Det markerer det første og eneste Hilton Garden Inn-hotel i Phuket og bekræfter yderligere GCP Hospitalitys forpligtelse til at udvide sin hotelportefølje i Thailand. Dette hotel fungerer også som et løfte fra GCP Hospitality om at bringe gæstfrihed i verdensklasse til nogle af verdens mest spændende destinationer. Bang Tao er et sted, der perfekt forener natur med byliv – hvilket gør det perfekt til rejsende, der søger at opdage det bedste, Phuket har at tilbyde.”

Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao er beliggende i Thalang-distriktet, få minutter fra Bang Tao-stranden og en kilometer fra Laguna Phuket-komplekset. Lokale restauranter, barer og strandklubber ligger inden for fire kilometer. Nattelivet i Patong og Phukets internationale lufthavn ligger 30 minutter væk.

“Vi er glade for at byde velkommen til vores tredje Hilton-hotel i Phuket med åbningen af ​​Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao, hvor vores portefølje i Thailand nu spænder over 14 karakteristiske hoteller og resorts. Hilton Garden Inns indtog på Phuket Islands vidner om Hiltons forpligtelse til at levere enestående oplevelser. Efterhånden som flere rejsende vender tilbage til denne elskede feriedestination, vil vi skabe bedre og lysere ophold med mærkets karakteristiske upbeat-service,” sagde Paul Hutton, områdets vicepræsident, leder af Sydøstasien, Hilton.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.