Annons:

Hotel Koldingfjord kåret som Danmarks bedste venue 2023

Gæsterne på landets møde-, kursus- og konferencecentre står bag kåringen.

Hotel Koldingfjord er endnu engang blevet kåret som Danmarks Bedste Venue.

Det er Danske Konferencecentre, som står bag prisen, der uddeles på basis af evalueringer fra gæster på venues over hele landet.

Det er tredje gang i alt og anden gang i træk, at Hotel Koldingfjord løber med prisen.

 

De glade vindere af Danmarks Bedste Venue efter prisoverrækkelsen: (f.v.): Relationschef Lene Bech, økonomichef Irene Bengaard og selskabschef Malte Strunge.

”Jeg er både stolt, beæret og meget ydmyg over, at vi på Hotel Koldingfjord endnu engang anerkendes af vores gæster og for andet år i træk kan kalde os Danmarks Bedste Venue / Konferencecenter”, siger adm. direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, i en pressemeddelelse.

Han takker alle hotellets medarbejdere for en helt ekstraordinær indsats i 2022.

”Vi har med vedkommende personlig service skabt de værdifulde relationer, som i dag tydeliggøres ved at vi sammen modtager prisen”, siger Peder J. Madsen.

Danske Konferencecentre er en sammenslutning af flere end 100 møde-, kursus- og konferencesteder, der bl.a. driver fælles bookingservice.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.