Annons:

GRATIS UDFLUGT I SINGAPORE TIL TRANSITPASSAGERER

I samarbejde med Changi Airport Group (CAG) og Singapore Tourism Board (STB) inviterer Singapore Airlines (SIA) transitpassagerer, der flyver til Singapore og videre ud i Sydøstasien, Australien og New Zealand på en gratis tur rundt i Singapore.

Efter en pause på to år, grundet Covid-19, relancerer Singapore Airlines, Changi Airport Group og Singapore Tourism Board nu ’The Free Singapore Tour’. De tre klassiske udflugter City Sights TourHeritage Tour og Jewel Tour er opdateret med nye spændende seværdigheder. Samtidig introduceres nyheden Changi Precinct Tour, der fokuserer på seværdigheder i den østlige del af østaten omkring Changi Lufthavn.

Turene afholdes alle dage og varer 2,5 timer. Planen er at tilbyde ni ture dagligt.

Vi er glade for at genindføre The Free Singapore Tour, der giver vores transitpassagerer mulighed for at opleve den pulserende bystat Singapore. Som et af verdens bedste flyselskaber og med Changi som hub, er vi forpligtet til at levere enestående service og ekstraordinære oplevelser til vores kunder. De rejsende kan nu igen nemt og bekvemt udforske det bedste af Singapore – fra imponerende arkitektur, kulturarv og kulinariske oplevelser – og samtidig nyde den komfort, der medfølger at flyve med Singapore Airlines,” udtaler Muhammad Raimi, administrerende direktør for Singapore Airlines i Norden.

Før pandemien udgjorde transitpassagerer ca. 30% af de rejsende i Changi Lufthavn. ’The Free Singapore Tour’ blev introduceret første gang i 1987. I 2019 benyttede 80.000 rejsende sig af de gratis ture rundt i Singapore.

Book turen hjemmefra

De gratis udflugter kan forudbestilles via Changi Lufthavns hjemmeside. Transitpassagerer, der ønsker at deltage på en af de gratis ture, skal have en mellemlanding på minimum 5,5 timer og maksimalt 24 timer.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.