Annons:

Gratis, ubegrænset Wi-Fi til alle passagerer

Fra den 1. juli 2023 kan alle rejsende med Singapore Airlines (SIA) surfe ubegrænset på nettet uanset kabineklasse. Dermed bliver SIA det første flyselskab med gratis Wi-Fi til alle passagerer, inklusiv rejsende på Premium Economy og Economy. Den forbedrede Wi-Fi løsning vil være tilgængelig på stort alle fly – herunder på den moderne Airbus 350, der flyver mellem København og Singapore.

Sommerferien er netop skudt i gang, når verdens mest prisvindende flyselskab, Singapore Airlines, den 1. juli lancerer flybranchens mest omfattende Wi-Fi opgradering til dato. Uanset om rejsen foregår på Business eller Economy kan passagererne se frem til ubegrænset, gratis netværk i 12.000 meters højde.

Som et moderne flyselskab skal vi investere i fremtiden, og vi ønsker løbende at højne servicen for vores passagerer. At give samtlige passagerer adgang til gratis, ubegrænset Wi-Fi er en vigtig milepæl i SIA’s kontinuerlige arbejde med at tilbyde en ekstraordinær god rejseoplevelse fra start til slut. Her fra Skandinavien har vi længe haft et stigende ønske fra vores passagerer om at være connected fra luften, så jeg er sikker på, at nyheden vækker glæde ombord på vores fly fra København,” siger Muhammad Raimi, General Manager for Singapore Airlines i Norden.

For at nyde internetservicen ombord skal KrisFlyer-medlemmer (medlemmer af SIA’s kundefordelsklub), indtaste medlemsoplysninger ved booking online under ’Manage Booking’ eller ved Check-in. Passagerer, der ikke er KrisFlyer-medlemmer kan tilmelde sig online inden afrejse eller ombord på flyet via deres eget personlige device.

Siden februar har Singapore Airlines tilbudt ubegrænset og gratis Wi-Fi til rejsende på Business Class samt medlemmer af PPS Club. På de øvrige kabineklasser har medlemmer af Singapore Airlines kundefordelsklub, KrisFlyer, haft mulighed for at surfe gratis på nettet i henholdsvis tre- og to timer. Øvrige passagerer har tilkøbt Wi-Fi-pakker.

Singapore Airlines’ nye Wi-Fi-tilbud gælder alle fly undtagen Boeing 737-800NG.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.