Annons:

Glem snart navnet Friends Arena, nu hedder hotellet også Quality Hotel STRAWBERRY Arena

I forbindelse med at Strawberry overtager navnesponsoratet på Sveriges største arena, skifter koncernens hotel i direkte tilknytning til arenaen ifølge en pressemeddelelse også navn.

– Vores store Quality-hotel i Solna betyder naturligvis meget for hotelmarkedet i hele Stockholm og for de besøgende på arenaen, siger Jannicka Jingryd, SVP Quality Hotel Norden.

– Vores hotel har altid været et populært sted at bo, når man besøger forskellige arrangementer. Men vi har også mange konferencer hvert år, hvor vi samarbejder med arenaen og kan tilbyde pakker og løsninger med overnatning, mad og drikke og konference lokaler for op til 2.000 gæster i vores egne lokaler, siger Christel Ericson, hoteldirektør på fremtidens Quality Hotel. Strawberry Arena.

Navnet Strawberry kommer fra ejeren Petter Stordalen. “Jordbærfilosofien” stammer fra hans minder om at sælge jordbær til sin far og danner grundlaget for Stordalens forretningsfilosofi. Da han klagede over den dårlige kvalitet af jordbærrene, svarede hans far: “Du kan sælge de jordbær, du har, for det er de eneste jordbær, du kan sælge”.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.