Annons:

For første gang kan selvstændige og mindre virksomheder købe årsrejseforsikring direkte online

Normalt skal virksomheder registrere antallet af rejsedage på deres medarbejdere og rapportere dette til forsikringsselskabet eller mægleren årligt. Det giver en del administration som et mindre foretagende oftest ikke har tid til.

Sådan er det ikke med den nye årsrejseforsikring fra Europæiske ERV for mindre erhverv. Her skal man blot angive hvor mange ansatte man er i firmaet, og så udstedes der en police øjeblikkeligt.

Den 3. oktober lancerede Europæiske ERV en helt ny forsikring: Årsrejseforsiking for mindre erhverv. Den er specielt udviklet til mindre virksomheder fra 1- 9 ansatte, og er den første forsikring af sin slags, som er online tilgængelig på det danske marked.

”Konsulenter, freelancere og mindre virksomheder skal nemt kunne erhverve sig tryghed for deres erhvervsrejser”, siger Andreas Sandin, Nordic CSO for Europæiske ERV. ”Mange forsikringer på det danske marked er målrettet mellemstore og store virksomheder, når det kommer til pris, dækning og administration. Derfor har vi valgt at udvikle en speciel løsning til de små virksomheder og gøre købsoplevelsen 100% digital”.

Årsrejseforsikringen til mindre virksomheder giver en god grunddækning. Endvidere kan man via tilvalg skræddersy den samlede løsning, så den matcher individuelle behov. Eksempelvis behøver man ikke betale for ’bagagedækning,’ såfremt man typisk tager bagagen med sig ombord.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.