Annons:

Flypersonale taget i overskridelse af alkoholgrænserne under rutinetjek på Amsterdam Schiphol

Under et rutinemæssigt alkoholtjek udført af Luchtvaarttoezicht i Amsterdam Schiphol Lufthavn, blev det opdaget, at to stewardesser fra forskellige flyselskaber havde overskredet den tilladte alkoholgrænse. Begge personer registrerede et promilleindhold væsentligt over den tilladte tærskel.

En af medarbejderne fik en bøde på 700 euro, mens den anden vil blive henvist til anklagemyndigheden (OM) til nærmere vurdering. Promillegrænsen for luftfartspersonale er 0,2 promille, siger politiets talsmand Thérèse Ariaans til den hollandske avis AD.nl.

Den medarbejder, der modtog en bøde, havde væsentligt overskredet denne grænse, og Ariaans beskrev straffen som “væsentlig”. Hun tilføjede: “Den anden overskred det endnu mere, han/hun henvises til OM, hvor de kan beslutte en specifik straf, uden tvivl en bøde.”

Ariaans præciserede, at kontrollen var en tilfældig stikprøve og tilføjede, at disse stikprøver udføres regelmæssigt i Amsterdam Schiphol Lufthavn.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.