Annons:

Flybilletpriserne er steget markant

Der er tale om store stigninger på flybilletpriserne i uge 32 sammenlignet med samme uge i 2022.


Tallene viser at en flybillet mellem København og Amsterdam, med afrejse i uge 32, er steget med 124%  sammenlignet med tilsvarende uge i 2022. Billetprisen til London fra København er tredoblet.

Den samme tendens er også gældende for flybilletpriserne mellem Billund og f.eks. London, Oslo og New York.

Dansk Flyprisindex udgives hver fjerde uge af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer. Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex:

Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Index 100 er flypriser med afrejse i uge 32/2009. Alle priser er søgt fire uger før afrejse og var tilgængelige på søgetidspunktet.

Flybilletter til Europa har minimum 2 nætters ophold og maksimum 7 dages varighed. Flybilletter til interkontinentale destinationer har minimum 2 nætters ophold og maksimum 14 dages varighed. Max. transfertid i lufthavne er 8 timer.

Alle priser er returrejser på økonomiklasse gældende fra den nævnte afrejselufthavn. Priserne er inklusive skatter og afgifter, men eksklusive særlige tillæg for ekstra bagage, prioritets check-in, kreditkortgebyr etc.

Priser er eksklusiv diverse tillæg for eventuel bagage, administration, kreditkortafgift etc. Vi henviser til vores gebyroversigt for opdaterede gebyrer fra disse flyselskaber.

 

 

 

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.