Annons:

Finnair klar med ny billettype

Fra den 1. juni kan man som noget nyt flyve med Finnair på den nye billettype ’Superlight’. Flyselskabet introducerer den nye billettype for at opretholde flytider og punktlighed på flyvninger inden for Europ

Denne sommer introducerer Finnair en ny billettype med navnet ’Superlight’ på flyvninger i Europa. Den nye billettype bliver introduceret for at opretholde flyselskabets punktlighed og komforten ombord på flyene. Derudover skal den nye billettype imødekomme problemstillingen med store mængder af håndbagage, der kan give forsinkelser i forbindelse med boarding.

”Punktlighed er meget vigtigt for vores kunder, og målet med de ændringer, vi nu foretager nu, er netop at sikre gnidningsfri boarding, præcise afgange og en mere komfortabel rejse for alle. Store mængder håndbagage er et kendt problem, som både påvirker punktlighed og rejsekomfort,” siger Robert Lönnblad, Market Director for Finnair i Europa.

Den nye billettype er tilgængelig fra den 1. juni og kommer til at erstatte billettypen ’Economy Light’ på Finnairs flyvninger. ’Superlight’-billetter inkluderer en lille taske, som kan ligge under sædet, men inkluderer ikke større stykker håndbagage. I forbindelse med lanceringen af den nye billet, regulerer flyselskabet samtidig reglerne for bagage for andre billettyper.

Ændringerne er en del af Finnairs strategi mod en mere effektiv flydrift, præcise afgange fra lufthavnene og en udvikling af tilkøbsmulighederne i forbindelse med rejsen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.