Annons:

AVIAREPS Nordic er den nye GSA-repræsentant for Air India.

AVIAREPS er blevet udpeget som General Sales Agent (GSA) af Air India i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Samarbejdet vil hjælpe rejsende fra de nordiske lande med at få mere bekvem adgang til Air Indias internationale netværk via København og lette gnidningsfri forbindelser mellem flyvninger fra Air Indias partnerflyselskaber og Air Indias direkte flyvninger til Indien og videre.

Air India flyver i øjeblikket direkte mellem København og Delhi fire gange om ugen, hvilket muliggør praktiske forbindelser fra Sverige, Norge, Finland og Island til Delhi, Mumbai og mange andre indiske byer gennem Air Indias omfattende indenrigsnetværk. Air Indias direkte rute fra København til Delhi muliggør også forbindelser til andre destinationer i Asien og Australien, herunder Kathmandu, Bangkok, Phuket, Singapore, Hong Kong, Seoul, Tokyo, Melbourne og Sydney.

Air India opererer på ruten Delhi-København med sine Boeing 787 Dreamliner-fly, som har 18 liggeflade senge på business class og 236 polstrede, rummelige sæder på økonomiklasse.

Marcelo Kaiser, COO for AVIAREPS, udtaler:

“Vi er virkelig beærede over at være de nyudnævnte repræsentanter for Air India i Skandinavien, Finland og Island. Air India tilbyder alle rejsende segmenter et fremragende produkt og forbindelse mellem Norden og det indiske subkontinent og videre. Vi ser et stigende behov for direkte forbindelser for både fritids- og forretningsrejsende mellem Indien og de nordiske lande. Vores lokale AVIAREPS-kontorer og teams i Norden vil fungere som en fremragende platform til at bringe Air Indias produkt til de nordiske markeder.”

Air India flyver direkte til Delhi fra ni punkter i syv lande i Europa, nemlig Amsterdam, Birmingham, København, Frankfurt, London Gatwick og London Heathrow, Milano, Paris og Wien.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.