Annons:

Fem nye rejsefunktioner i Apples seneste opdatering

Apple iOS 18 er her – og det betyder lanceringen af ​​flere nye rejsefunktioner. Den store nyhed på Apples årlige Worldwide Developers Conference i mandags må have været lanceringen af ​​Apple Intelligence. Men opdateringer inden for styresystemet betyder også, at alle Apple-brugere med iOS18 har en række nye rejsefunktioner at se frem til.

1. Google Maps

Google Maps får en ny funktion, der har til formål at hjælpe brugere, der vandrer. Appen giver topografiske kort med et netværk af stier og vandrestier, inklusive alle 62 nationalparker i USA.

Kortene kan gemmes på din enhed, så du kan få adgang til dem offline. De vil også have talehenvisninger til dem, der ønsker det. Muligheden for, at brugere selvstændigt kan oprette og gemme vandrestier i appen, er også blevet udviklet.

2. Satellitforbindelse

Brugere med iPhone 14 eller nyere modeller vil være i stand til at oprette forbindelse via satellit. På den måde kan SMS og beskeder via iMessage sendes uden dækning.

 

3. Apple Fotos

Foto-appen har modtaget, hvad Apple kalder “den største opdatering nogensinde”. Den vil automatisk kunne oprette fotoalbum til individuelle rejser og gemme dem under fanen “Rejser”.

4. Betaling med point

Apple Wallet udvikles til at dække mere end kreditkort. I fremtiden vil brugerne kunne bruge appen til at betale med point inden for forskellige loyalitetsprogrammer.

5. Safari bliver skarpere

“Information overload” har længe været et problem, hvor brugere klager over, at det er svært at finde den information, de rent faktisk har brug for. I fremtiden vil Safari automatisk registrere og informere om de mest relevante oplysninger på en hjemmeside, såsom et hotels adresse og telefonnummer.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.