Annons:

Eurostar investerer i 100 procent vedvarende energi

Inden for seks år vil det europæiske højhastighedstog Eurostar køre på 100 procent vedvarende energi. Det annonceres i forbindelse med, at virksomheden udgiver sin allerførste bæredygtighedsrapport.

Målet er at transportere 30 millioner passagerer om året inden 2030 og at gøre det med den lavest mulige påvirkning af miljøet. Ifølge Eurostars CEO Gwendoline Cazenave er det et “bevidst ambitiøst mål”.

– Eurostar ønsker at bruge sit brand og engagement til at accelerere forandringer på tværs af sektoren. For at nå vores mål vil vi arbejde tæt sammen med vores partnere på hvert enkelt marked, og vi opfordrer til relevant juridisk støtte til hurtig implementering af nye vedvarende energiprojekter.

Ifølge Eurostar er selskabet det første jernbaneselskab, der tilslutter sig RE100. En alliance, der samler virksomheder, der er forpligtet til at få 100 procent af deres energi fra vedvarende kilder.

Ollie Wilson, direktør for RE100, mener, at Eurostar nu er ved at blive et globalt eksempel på, hvilken indsats der kan gøres for at begynde at drive jernbanenettene med vedvarende kilder.

– Vi opfordrer andre virksomheder i jernbanesektoren til at følge i Eurostars fodspor og forpligte sig til at bruge 100 procent vedvarende elektricitet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.